En toen kwam de Corona pandemie

en wat doe je dan?

Zelfportretten, selfies gemaakt in de periode van lockdowns, met beperkingen als niet kunnen werken, en thuisblijven de norm werd.  In mijn tijdelijke studiootje in de Trappenberg kon ik mij heerlijk uitleven. Hier zie je een aantal foto’s uit die periode. Ondertussen vind ik het bedenken en maken van zelfportretten, voornamelijk met bloemen natuurlijk, zó leuk dat ik er mee door ben gegaan. Inmiddels in een grotere studio in Baarn.

Floral crown anemone
Floral crown spring
Floral Crown orchid
Pierus op mn hoofd en een vrolijk bloemen bloesje
Veelzijdige tulpenhoed selfie
Bolhoed van gele bloemen
Self portrait with floral Headpiece in times of the pandemic
Selfie met tule
Gerbera's op mn hoofd
Zelfportret met diadeem van bloemen
Mimosahoed selfie headpiece
Selfie met uitbundige voorjaar headpiece
Selfie met bloemen mondkapje
Selfie met headpiece met orchideeën

©Ineke Vaasen 2016-2022 Bloemerich