Bloemportretten en Art Prints

Hier vind je een selectie van originele  bloemportretten die beschikbaar zijn voor exposities, of als decoratie bij je aan de wand. Deze Art Prints worden op bestelling geleverd en kunnen op diverse formaten geprint worden.

De afmetingen en de prijzen zijn onder andere te vinden  op mijn pagina bij Werk aan de Muur  en bij Arts & Pictures  waar ook portretten van de Hollandse Meesters Anno nu verkocht worden.

Bloemportret Pioen- Wall Flower
Bloemportret voorjaar
Bloemportret einde zomer
Zomer bloemportret, flatlay., Flower Portrait
Bloemportret met een bed van roze anjers en twee tulpen
Blauwe hyacinten in volle bloei
Bloemportret InekeVJ Gerbera
Cosmea bloemportret Wall Art of voor exposities
Bloemportret roze met kosmos, rozen, viooltjes
Bloemportret, flatlat in lila, geel

De bloemportretten zijn ook beschikbaar als wenskaarten, in een serie van 6 verschillende dubbele kaarten  en 2 enkele wenskaarten inclusief witte enveloppen.

Bloemerich Wenskaarten

Als afwerking kunnen de prints in een verdiepte baklijst worden ingelijst  of op geborsteld aluminium (dibond) worden geprint, die zwevend op de muur kan worden gehangen. 

Bij prints op dibond worden de witte gedeeltes van de foto niet zichtbaar op de print, waardoor het originele geborstelde aluminium tevoorschijn komt. Dit geeft een mooi, enigszins glanzend modern effect waardoor er meer diepte ontstaat. De afdrukken op Fine Art papier en op dbond zijn voorzien van een ophangsysteem.

Ook kunnen prints geleverd worden in een koker, om zelf in te (laten) lijsten,

Prints kunnen ook via deze link besteld worden bij Arts & Pictures:

For prints of my flower portraits – Wall Flowers – please go to Arts & Pictures at:

https://bit.ly/3eORUG1