kaarten

Trots op mijn Wenskaarten!

Wenskaarten

Wie had dat gedacht de kunstkaarten die ik vorig jaar voorzichtig liet maken van mijn foto’s bij een expositie, hebben een explosieve groei doorgemaakt. Trots op mijn wenskaarten dus!

Niet alleen zijn de kaarten te koop in de Buitenplaats de Blauwe Meije, in Zegveld maar nu ook in de winkel van De Gooische Meuck in Huizen, bij Boutique Ka in Duitsland, een in de shop van het Singer Museum in Laren.
De Meuck en Boutique Ka verkopen… de gekke koeien collectie en het “Moeder” boeket. De Singershop vindt de kaarten met de afbeelding van de klaprozen goed passen bij de expositie Franse modernisten.

 

Wenskaarten serie klaprozen in de Singershop
Wenskaarten serie klaprozen in de Singershop

Wil je ook mijn wenskaarten kopen dan kan dat dus bij deze unieke shops. Binnenkort open ik een webwinkel waar je de kaarten ook kunt bestellen. Ik stuur ze dan per post naar je toe.

De enkele kaarten worden per 3 verpakt en zijn inclusief enveloppen en kosten € 4,50. Dubbele kaarten kosten € 5,50 per pakje van 2. Dit is exclusief verzendkosten. Bestellen kan via de Contactpagina

“Boeketreeks” de Nieuwsgierige koeienreeks en de “poppies” zijn nog te bestellen. Later dit jaar komt de selectie kerstkaarten hier nog bij.

voorjaarsbloeiers
Boeketreeks

 

koeien, wenskaarten
Nieuwsgierige koeien

 

 

koeinbloemen
Koe tussen het fluitenkruid

 

Kunstkaarten ontworpen voor Buitenplaats de Blauwe Meije
blauwe kunstkaarten

Singershop poppies

 

Een reactie plaatsen