tuin paleis het Loo in Apeldoorn

Photowalk met Scott Kelby bij Paleis het Loo

 

De  Scott Kelby Worldwide Photowalk werd in Nederland oa door de 055-Photowalk (Apeldoorn) georganiseerd.

Een Apeldoornse verrassing 

Paleis Het Loo verleent hierbij zijn medewerking en biedt veel mogelijkheden om een paar uur gezamenlijk te fotograferen. Ten eerste is er natuurlijk het paleis zelf met zijn zalen en kamers met prachtige interieurs. Daarnaast zijn er ook nog de koninklijke stallen en natuurlijk de enorme tuin in barok stijl, en de Oranjewandeling in het park. Voor ieder wat wils dus en tevens een optie om naar binnen te gaan mocht het weer wat minder zijn.

 

Paleis het Loo
Scott Kelby Photowalk

 

Scott Kelby is een fotograaf, designer en auteur van meer dan 60 boeken, waaronder The Digital Photography Book-serie, The Photoshop boek voor digitale fotografen. Voor de jaren 2010 tot en met 2012 is Kelby benoemd tot de top-selling auteur van boeken over fotografie,

Kelby is de training directeur van de Adobe Photoshop Seminar Tour en conferentie technische stoel voor de Photoshop World Conference & Expo. Hij is te zien in een reeks van online Photoshop trainingen en dvd’s en is training Photoshop-gebruikers sinds 1993. In het najaar van 2007, creëerde hij Kelbytraining.com zijn opleiding materiaal online te brengen.

In 2008 begon hij de “Scott Kelby Worldwide Photowalk”. In 2012, dit bestond uit photowalks in 1.300 steden over de hele wereld met meer dan 30.000 fotografen die deelnemen aan deze fotowandelingen. Op dit moment staat de teller op 1074 wandelingen met 21086 deelnemers wereldwijd.

Details

Van de Fontein bij de trap en het plafond in de Schelpenkamer

 

het-loo-1-van-8

Het park bij het Paleis

Een reactie plaatsen