Sean - Dynamic Arts

Foto expositie 15 Markante Laarders

De expositie 15 Markante Laarders  op de (h)Artgalerij in het Brinkhuis in Laren. Om een indruk te krijgen wat zich achter de schermen heeft afgespeeld tijdens het fotograferen van deze portretten, is er  een boekje samengesteld.  

Samen met Yvonne Verburg maakten we foto portretten van vijftien enthousiaste inwoners onder de naam Y&I Pictures. Deze markante” inwoners hebben een bijzondere staat van dienst met een kleine of grote bijdrage aan de Larense gemeenschap en verdienen het om in het zonnetje en in de bloemetjes gezet te worden. 

 Wie zijn deze Markante Laarders dan wel en wat doen ze? Dat kunt je aan de hand van de foto’s terugzien, want wij hebben deze bijzondere inwoners in hun eigen omgeving samen met hun passie, liefde of hobby, en met mijn florale toevoeging op camera vastgelegd 

De naam Y&I Pictures refereert aan de initialen van de fotografen Yvonne en Ineke. Deze naam heeft een tweede betekenis You & I. Samen sterk!  Wij leerden elkaar door het Brinkhuis kennen. Beiden zijn we daar als vrijwilliger gaan werken en daar ontdekten we onze gezamenlijke passie: het fotograferen. Hier ontstond het plan om samen Laarders te gaan fotograferen, niet alleen om een portret te maken, maar ook om er iets aan toe te voegen met het door Bloemerich  ontworpen bloemwerk.

“Wij hebben met heel veel plezier deze portretten gemaakt en hebben genoten van de verhalen en de gastvrijheid van onze modellen. En wellicht krijgt deze serie nog een vervolg”. Bekijk het fotoboekje hier

Het boekje 15 Markante Laarders is te koop bij Bruna Laren, òf  laat je naam en adres achter, dan sturen we het boekje op.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.