Houthandel en zagerij van Dijk in Laren NH

 Houthandel van Dijk in Laren 

Nog even en dan is het helaas gedaan met de Houthandel en Houtzagerij van Dijk, en stopt het bestaan van dit bedrijf met zijn markante hefboom in het centrum van het dorp Laren NH. Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

Dit realiserend, ben ik op een ochtend vroeg naar de houthandel gegaan om foto’s te maken. Het was een beetje mistig en dat sfeertje paste er goed bij.

 

Bij de houthandel van Dijk in Laren
Bij de houthandel van Dijk in Laren

 

van dijk hek
van dijk brug

Houtzagerij van Dijk in Laren
Houtzagerij van Dijk in Laren

De zager is voor mij boomschijven aan het zagen voor de objecten die ik wilde maken met dit materiaal voor een expositie. Het zijn een soort taartpunten die uit de blokken zijn gezaagd, waar ik mijn plantaardige materiaal in heb verwerkt.

hout, object, naturlijk kunstwerk
Op het hout van de Houthandel van Dijk maakte ik dit object met Physalis

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.