En de winnaar is…… Rokjesdag!

Mijn absolute voorbeeld in de fotografie is Brendan de Clercq, en toen ik een oproep zag in het TV programma RTL Live waar hij een aantal weken een item gaat verzorgen over fotografie, was ik meteen alert.

Een aantal bekende nederlanders krijgen iedere week een opdracht om te fotograferen en de kijkers mogen ook een foto insturen in dit thema.

en dat was “rokjesdag”

Onlangs maakte ik een foto in Museum Hilversum van een paar dames in burka en lange rokken die naar een foto staan te kijken….. Deze leek mij zeer geschikt… en ik heb gewonnen!!

Rokjesdag van Ineke Vaasen

 

Jury

De jury olv Brendan de Clercq zei: “Het is rokjesdag, maar niet op manier zoals het bedoeld is door Martin Bril..Er zit een verdieping in, je ziet vrouwen met rokjes die kijken naar een foto, en op die foto staat een man in een rokje. Alles bij elkaar maakt dit rokjesdag maar dan de niet op de meest conventionele manier en dat maakt het een interessante foto.” Ik heb heb VIP kaart gewonnen voor 50 musea (aan mij welbesteed!) De redactie van het TV programma liet weten dat er nog plannen zijn om nog iets  met de foto’s te gaan doen.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.