Demonstratie Bloemsierkunst & Workshop Fotografie

Demonstratie Bloemsierkunst
Demonstratie Bloemsierkunst

Demonstratie

Op een aantal zondagen gaan  de kunstenaars van de expositie “Wie is bang voor blauw” een demonstratie of workshop geven in het voormalige sanatorium Zonnestraal in Hilversum.

Ik laat op zondag 14 augustus tussen 12 – 17 uur oa zien hoe een bloemenslingertje gemaakt wordt en in de workshop “Betere foto’s maken met je mobiel” geef ik tips over de instellingen van je telefoon, de belichting, scherpte diepte en hoe je je foto’s eventueel kunt bewerken. Hiervoor heb je wel een smartphone nodig. Als je liever met je camera fotografeert dan mag je die natuurlijk ook meenemen voor tips!

De demonstraties en workshops worden tijdens de openingsuren (12-17 uur) van de expositie gegeven. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook meedoen.

Verder kun je  deze zondag een object maken met bushokjesglas, boetseren, beeldhouwen en is er een demonstratie glaskralen maken en bloemsierkunst. Deze demonstraties en workshops zijn vrij toegankelijk.

In deze bloemenslinger, met als basis de slierten van de blauwe regen,  zijn  “wilde” bermbloemen en grasjes in verwerkt. Je kunt er  ook een corsage van maken of een guirlande.

De vrolijke kleuren van de bloemslingers komen ook goed tot hun recht bij een kunstwerk. (De opbrengst van dit beeldje kom ten goede aan de Peter Faber Stichting).

In deze bloemslingers zijn lila en roze trosroosjes, vrouwenmantel, en asparagus verwerkt. Hij is opgehangen aan een woldraad en onderaan hangen een paar draden blauw/witte wol die gedoneerd zijn voor het publieks kunstwerk “uitgebreid”, tijdens deze expositie. Hierover meer in een andere blog.

Wil je ook een demonstratie of een workshop bloemsierkunst reserveren, vul dan het contactformulier in en dan neem ik direct contact met je op.

[wr_contactform id=12][wr_contactform id=1818]

 

Bloemerich, bloemsierkunst, demonstratie
Demonstratie bloemsierkunst
Diadeem van bloemen
Diadeem van bloemen Collega kunstenaar Bettie had s’avonds een feestje en wilde hiervoor graag een diadeem van bloemen in het haar.

.-.-.-.-.-.-.–.–.

 Workshop Betere foto’s maken met je mobiel

In de workshop Betere foto’s maken met je mobiel, op zondag 14 augustus geef ik tips over de instellingen van je telefoon, de belichting, scherpte diepte en hoe je je foto’s eventueel kunt bewerken. Hiervoor heb je wel een smartphone nodig. Als je liever met je camera fotografeert dan mag je die natuurlijk ook meenemen voor tips!

De demonstraties en workshops worden tijdens de openingsuren (12-17 uur) van de expositie gegeven. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook meedoen.

lpl collage-2

lplkids7
Fotografie voor kinderen

Kom je ook?

[wr_contactform id=12][wr_contactform id=1818]

 

 

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.