Win een ingelijste klaproosfoto

Win een print in het daverende laatste weekend

Ben je nog op zoek naar een bijzonder en uniek kunstwerk? Een kunstwerk van een kunstenaar uit Laren, een kadootje voor je verjaardag, of alvast iets voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit het moment om in het laatste daverend weekend een kunstwerk van een kunstenaar uit Laren aan te schaffen. Er zijn beelden, schilderijen, foto’s, er is een poppenhuis, glaskunst, tekeningen, en er zijn natuurlijke kunstwerken. De diversiteit is groot en dat maakt de expositie “Wie is bang voor blauw?” in het prachtige Landgoed Zonnestraal in Hilversum ook zo speciaal. En bovendien kun je ook nog een ingelijste foto naar keuze winnen in het daverende laatste weekend van deze expositie!

Portretten kunstenaars. Daverend weekend
Poster 18 deelnemende kunstenaars bij de ingang

Beleef het mee in een daverend weekend en win een kunstwerk!

Het aller-allerlaatste weekend van de expositie wordt een daverend weekend. Beleef het mee met de kunstenaars uit Laren !

Er valt veel te ontdekken in Het Dreselhuyspaviljoen van Landgoed Zonnestraal in Hilversum. In het daverend laatste weekend van de expositie “Wie is bang voor Blauw?” kun je zomaar een foto van klaprozen winnen!

 

Het Zonnestraal kunstwerk – Zoek & Vind & Win –

Een kleine papegaai is een “kunstwerk” dat het Dresselhuyspaviljoen zelf heeft voorgebracht. Het is te vinden op de muur van één van de kamertjes waar InekeVJ exposeert.

Vind dit  Zonnestraal kunstwerkje (rechts op de foto), vul het formulier in met je gegevens of, nog leuker, maak een selfie met dit kunstwerkje en mail je gegevens en win zomaar een 50×50 ingelijste klaproosprint naar keuze twv € 75,=, of win een houten lijstje met klaprozen een setje klaproos wenskaarten twv € 25,=

 

winnen
Ontdek dit kunstwerkje van Zonnestraal zelf, en win een klaproosprint van InekeVJ

Een deel van de verkoop wordt gedoneerd aan de Peter Faber Stichting. Als ex-tbc-patiënt opende Peter Faber begin juli de expositie in dit voormalige sanatorium. Hij gaf een inspirerende start aan deze twee maanden durende expositie.

In het laatste daverende weekend staat er een lekker drankje voor je, alle kunstenaars zijn aanwezig om je meer te vertellen over hun werk in het bijzonder en over de kunstenaars uit Laren in het algemeen.

We hebben genoten van de aanwezigheid van zoveel belangstellenden, de verhalen van de medewerkers en familieleden die in het sanatorium gelegen en gewerkt hebben. Van de bezoekers die kwamen voor het gebouw en met suggesties kwamen voor een volgende bestemming, de kopers en de kijkers, families, collega’s, vrienden, de toevallige passanten en de bezoekers die van verder weg naar ons toe gekomen zijn.

Wat vinden de bezoekers van de expositie

Een bezoekster schreef:

Wie is bang voor blauw? Prachtige tentoonstelling met veel variatie in kunst, welke goed tot zijn recht komt in de serene rust van voormalige patiëntenkamers in Zonnestraal. Elke kamer heeft door de schilderijen, beeldhouwwerken, glaskunst en foto’s een hele aparte sfeer die individueel of in een klein groepje beleefd kan worden. Prachtig, zeer de moeite waard om te gaan kijken en beleven!

Els en Arend, Alkmaar

Kom dus vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus naar het Landgoed, en win deze prachtige ingelijste foto! Werp een laatste blik op de Kunst uit Laren en het markante Dresselhuyspaviljoen. Koop kunst en “help de kunstenaars de winter door” en steun hiermee tevens de mooie initiatieven van de Peter Faber Stichting.

Nog één daverend weekend, het laatste, we zijn er van 12.00 – 17.00 uur!

win deze ingelijste foto van een mand vol klaprozen
Win een ingelijste foto van van Klaprozen(50×50)

 

Peter Faber opent de tentoonstelling "Wie is bang voor blauw"
Peter Faber opent de tentoonstelling “Wie is bang voor blauw?”

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.